DIY - Födelsekort och inbjudan

2016-06-29 @ 12:41:00
Det var ett tag sen som jag kunde sitta ner och bara pyssla. Det är så mycket som sker och eftersom jag börjar må bättre så gör jag mer saker utanför hemmet också. Det är ju bra men ibland måste jag stanna upp och bara sitta ner och göra lugna saker som att pyssla kort.
 
Det blir lite kort som är bra att ha när det är kalas och jag inte har lust/hinner att göra några. Bra att ha kort med andra ord, sen så har jag makens födelsedagsbrunch som jag ska göra inbjudan till, den inbjudan har jag klurat på ett tag och nu är den helt klar i huvudet och jag har köpt in allt jag behöver, nu så ska jag njuta av att göra dem.
 
 
När jag ändå satt och tittade i mina pyssel-lådor hittade jag inspiration till mina julkort, så jag ska se vad jag behöver för att göra dem och börja så smått. KUL! Att pyssla julkort handlar ju inte så mycket om julförberedelser egentligen utan det är ju ett av mina intressen, att sitta och pyssla kort så då kan man göra julkort, påskkort eller nyårskort när man vill och kan...
 
DIY


RSS 2.0