2:a veckan klar!

2012-02-26 @ 21:57:05
 rockar fett!


Andra veckan är avklarad och trots att jag inte tränade lika mycket som förra veckan och som jag har planerat så gick jag ner -0,6. Och det är jag jättenöjd med! Har fått blodad tand och kör så det ryker nästa vecka också. Den här veckan börjar jag träna inför Vårruset och det ska bli skönt att få komma ut och jogga igen. Målet är att springa hela 5 km utan stopp. Ska väl egentligen inte vara så svårt, men det var jättelängesen jag joggade utan att få ont så nu får jag se hur kroppen reagerar.

Maten är så god att jag inte tänker på att jag faktiskt försöker gå ner i vikt, eftersom jag mår bra av maten så kommer jag att fortsätta äta den även när jag har nått mitt mål, fördelarna är alldeles för många för att inte göra det. I lördags gjorde jag egna Bounty och drack ett glas vin till melodifestivalen och det gick alldeles utmärkt.

Nu rör det sig på vågen men kanske inte så mycket på måttbandet... ja ja verkar inte som jag kan ha båda så då nöjer jag mig med att det äntligen visar något på vågen.
 (Lånad bild)

Taggad för en ny vecka? Japp, nu kör vi!


RSS 2.0