Föreläsning om Mediyoga

2016-01-31 @ 11:04:00
Igår var jag på en liten föreläsning om Mediyoga. Denna form av yoga har min läkare rekommenderat och nu när jag såg att biblioteket skulle hålla en liten föreläsning så tänkte jag att den måste jag ju gå på. Det finns flera olika varianter av yoga så jag var lite nyfiken. Jag har ju tränat yoga hemma i nästan 1 månad nu, både fysiska övningar och andning så jag kände att det skulle vara intressant att höra vad som var skillnaden. Jag känner att jag har blivit mjukare i kroppen och lugnare i sinnet. Så nog har det verkan alltid.
 
 
 
 
Egentligen så är det inte någon större skillnad, vad jag förstår. Tror det bara är olika inriktningar... andningen är superviktig i Mediyoga men det är den ju i andra inriktningar också. Vi gjorde lite övningar både med andning och med fysiska övningar. Hon berättade egentligen inget som jag inte redan visste men det är ju alltid bra med upprepningar så att det går in ordentligt - andning ger energi.
 
Februaris mål blir att fortsätta med fysisk yoga, 11 minuters andning varje dag och mental träning för att slippa ångest och oro.


RSS 2.0