Gott slut önskar jag er alla!

2014-12-31 @ 20:00:00
 
Nu är det här året snart slut och nya utmaningar väntar oss alla.
 
För min del så har det varit ett år fullt med utmaningar som har gjort att jag har växt väldigt mycket, skaffat mig erfarenheter som är både dåliga och bra. En del gånger har jag faktiskt önskat att just dessa erfarenheter var erfarenheter jag inte vill ha. Att behöva ta sig genom dem har varit påfrestande och det har tagit hårt på kroppen och själen.
 
För eller senare så kommer verkligheten ikapp dig och för min del så bet den mig i ändalykta så hårt att det inte gick att hänga med i vardagen, det hade jag aldrig trott! Jag som är styrkan själv, som känner mig själv så bra att jag har kontroll på mig  själv och kan läsa min kropp och mitt sinne - jag klappar ihop och får stanna hemma och kurera mig. Mycket märkligt. Men under helandet så har jag insett så mycket om mig själv och andra.
 
Man kan vara besviken på så mycket, och det är jag. Det här året har lett till flera besvikelser som har fått mig till att fundera över människor och deras val. Det man trodde var solitt har skakats i sina grundvalar och frågan är om det går att bygga upp igen. Och vill jag det?
Men det är ändå väldigt trevligt att jag fortfarande kan bli förvånad, för hur skulle livet bli om man slutar förvånas?
 
Nu har det inte BARA varit ett crappy year utan det har varit ett år fullt med glädje också. Glädjen som finns varje dag runt omkring mig, min make, mina barn, min familj, arbetskollegor, vänner och äventyr som hela tiden händer när man öppnar ögonen. Glädjen av att faktiskt finnas på den här jorden just nu och få vara med om allt som händer, att känna att jag lever med alla dessa upp-och nedgångar.
 
Jag ser fram emot ett nytt händelserikt 2015, jag välkomnar alla besvikelser för jag vet att jag växer av dem och jag välkomnar alla äventyr och all glädje som jag kommer att få vara med om i 2015. Jag vill absolut inte vara utan dem, det är ju så jag märker att jag lever.
 
Ha ett riktigt härligt fint slut och se till att skåla in 2015 med glamour och fyrverkerier, för nästa år kommer att bli ett bra år!
 
 
 
 


RSS 2.0